top of page
Design uden navn (12).png

Hej!

Og kæmpe velkommen til mit ammeunivers! 

Det er mig der er ansigtet bag ved navnet og som du møder når du har behov for hjælp til din amning. 

Her finder du ingen bullshit eller løftede pegefingre -Kun en masse støtte og hep! 

Den private Mette

Jeg er født i København i 1984 og ammet til jeg var 6 måneder gammel -Der bed jeg min mor og så stoppede det! 

Nu er jeg bosat i Fredericia og har båret 3 skønne børn i min mave plus blevet beriget med en ekstra fra min kærestes side. 

Jeg blev mor for første gang da jeg var 25 og gik dengang ud fra at amning bare var at placere baby ved brystet og så fungerede det derfra. Behøver jeg at fortælle at jeg tog fejl? Min ammerejse varede dengang i 4 dage -På den korte tid nåede jeg at stifte bekendtskab med sår, smerter, brystbetændelse, frygten for om jeg havde noget mælk og mindst 10 forskellige meninger og holdninger til amning. 

Da jeg blev mor for anden gang havde jeg forberedt mig noget bedre på amning -På trods af startproblemer grundet sygdom lykkedes det at få gang i amningen og jeg fuldammede til 6 måneder. Han fortsatte amningen ved siden af den faste føde og afvænnede selv da han var 4.5 år gammel. 

Maj 2022 kom det tredje barn til verden og amningen fungerede fra første forsøg. Hvor længe hun har tænkt sig at amme vil tiden vise. 

Ammevejlederen Mette

August 2017 - nu

April 2019

Juli 2021

Her starter min rejse mod IBCLC-certificeringen. Dengang vidste jeg ikke at det var målet. 

August 2017 bliver jeg færdiguddannet som frivillig vejleder hos Ammenet.dk og er dags dato stadig frivillig både som vejleder og bestyrelsesmedlem.

Her får jeg min certificering som Certified Breastfeeding specialist igennem Lactation Education Resources. Det er 90 timers ammefaglig uddannelse, som det kræves for at tage IBCLC-eksamen

Efter 3 måneders lang ventetid efter eksamen fik jeg her mit endelige bevis på IBCLC-certificeringen. 

Som IBCLC er det et krav, hvis man ønsker at beholde sin certificering at man recertificerer hvert 5. år og samtidig videreuddanner sig og holder sig opdateret på ny viden. 

Derfor tager jeg hele tiden kurser og bliver klogere.  

IBCLC_Logo.webp
bottom of page