top of page

Tryghedspakken

Tryghedspakken er for dig der vil være sikker på at hjælpen er der når du har brug for den! 

Family Planning

Tryghedspakken starter allerede mens du er gravid - Her mødes vi nemlig for første gang til ammeforberedelse. Vi får snakket det hele igennem om hvad du har af viden om amning allerede, hvad dine ønsker og mål er for amningen og så gennemgår vi det hele fra A-Z så du er fuldstændig klar når baby er kommet til verden.  Fordi at man sjældent kan huske ret meget når baby er kommet ud får du det selvfølgelig også på skrift i min e-bog om de første 3 måneder med amningen. 

Når baby er kommet til verden, kommer jeg hjem til jer igen ca. 2-4 dage efter fødslen, afhængig af hvad der passer jer bedst.  Er i indlagt på hospitalet kommer jeg også gerne der! Her får vi styr på eventuelle opstartsproblemer og får tjekket det hele igennem. Vi får også snakket lidt om fødslen og hvad i kan forvente af de næste par uger. 

Efter 1.5 -2 uger kommer jeg på besøg igen for at give jer lidt ekstra ro i maven. Her er der oftest nye spørgsmål der opstår, når din partners barsel slutter og du skal stå alene med baby. 

I løbet af hele perioden -Fra ammeforberedelsen og til sidste besøg - har vi hele tiden kontakt og du kan altid skrive eller ringe hvis der opstår spørgsmål eller tvivl. 

Det er altså den ultimative tryghed, så i kommer godt fra start med amningen! 

bottom of page