top of page
Mette Feldthaus, IBCLC og tungebåndsvejleder

Hej, Jeg er Mette Feldthaus.

Jeg er internationalt certificeret ammekonsulent og tungebåndsvejleder. Jeg har indtil nu hjulpet mange familier med at nå deres ammemål.

Jeg brænder for amning og for den magiske boob juice og det vil være mig en fornøjelse at hjælpe dig.

Jeg er mor til 3 skønne unger -alle med hver deres madforløb. Den ældste fik flaske, og de to yngste er ammet med dertil hørende problemer og udfordringer.

For mig betyder det meget at du føler dig hørt! At der er nogen der lytter til dig. Respekterer dine ønsker og følelser omkring amningen. Og ikke mindst hjælper dig med at opnå de ønsker -Uanset hvordan de så end ser ud.

Når du vælger mig til at hjælpe dig, vil du få en ammekonsulent der både bruger naturlogik, intuition og evidensbaseret viden. Du vil få en ammekonsulent der ikke er bange for at sige fra på dine vegne. Som støtter dig i det DU ønsker.

Jeg er en af de få IBCLC-certificerede i Danmark der ikke er uddannet igennem kompetence centret for amning, men derimod har taget uddannelsen og eksamen i udlandet. For dig betyder det at min viden om både amning, udmalkning og flaskegivning er enormt bred.

 

Jeg dømmer ikke de valg du tager -Det handler om hvordan tingene bedst fungerer i din familie. Og jeg vil sætte en stor ære i at hjælpe dig hen til målet.

MINE UDDANNELSER

2017

I 2017 blev jeg uddannet som frivillig vejleder hos Ammenet.dk. Det er her det går op for mig at man kan arbejde professionelt med amning og min rejse starter. Jeg er til dags dato stadig frivillig vejleder hos Ammenet og er med til at uddanne nye vejledere. Jeg er samtidig også forkvinde i foreningen. 

2019

I 2019 blev jeg uddannet som CBS -Certified Breastfeeding Specialist. Det er en 95 timers ammespecifik uddannelse hos Lactation Education Resources, som giver adgang til IBCLC-eksamen. 

2021

I 2021 havde jeg optjent over 1000 timers klinisk amme-erfaring og kunne tilmelde mig IBCLC-eksamen, som jeg bestod. Jeg skal recertificeres i 2026.

2024

I 2024 blev jeg en af de først uddannede tungebåndsvejledere herhjemme. Uddannelsen tilbydes af Charlotte ved stramttungebaand.dk, som er en af de førende inden for tungebånd herhjemme. 

Som IBCLC er det et krav at man recertificerer hvert 5. år for at sikre at man holder sin viden opdateret. Dette gøres ved at man indsamler CERPS inden for bestemte områder. 

Det betyder at jeg hele tiden tager nye kurser og uddannelser. 

Jeg har blandt andet taget kurser inden for restriktioner, amning hos neurodiverse familier, Supplering med modermælk, udmalkning og pumper. 

bottom of page