top of page

Online hjælp

Til dig der ikke føler behov for et fysisk besøg!

MOBILTELEFON

Nogle gange kan det være rart at ha’ en man lige kan skrive til en Lørdag morgen når tvivlen melder sig, eller sidst på dagen når baby er utilfreds! Det er blandt andet derfor online vejledning er helt genialt.

Ved mig foregår online vejledning oftest på Email -Det er nemlig der at det er nemmest at sende videoer og billeder igennem. Hvis du føler det er nemmere kan det også sagtens være over Instagram eller messenger på Facebook -Det er helt og aldeles op til dig!  Du har min fulde opmærksomhed i en hel uge af gangen og kan spørge om alt det du vil.

Der findes ingen dumme spørgsmål.

Jeg svarer dig grundigt hver gang og du vil ikke skulle vente i flere timer før du får en håndsrækning med tips du kan bruge med det samme! Og ja, jeg svarer dig også om aftenen!

Online vejledning kan bruges til det meste og jeg har mange års erfaring med skriftlig vejledning. Der er selvfølgelig undtagelser, og derfor spørger jeg altid ind til hvad i oplever som det første. Hvis jeg føler at jeres problematik ikke vil kunne løses ved online hjælp alene vil jeg altid fortælle dig det så hurtigt som muligt.

Online vejledning kan være en enkelt gang, men du kan også spare penge og købe klippekort så du altid kan hive fat i mig når behovet opstår! 

bottom of page